Sirkus til Slitu

STERK: Muskelmannen Denis Ilchenko i aksjon i manesjen. STERK: Muskelmannen Denis Ilchenko i aksjon i manesjen. (FOTO: Presse, Piet-Hein Out/ Cirkus Arnardo)


Mandag ettermiddag tar Cirkus Arnardo igjen turen til Slitu. 

I årets show kan man blant annet se muskelmannen Denis Ilchenko. 33-åringen er kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show.

- Han trekker biler kun med tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt. Dette er nok noe som østfoldingene ikke har sett tidligere. Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv heller, forteller sirkusdirektør Arild Arnardo om sin nye hovedattraksjon i en pressemelding.

I tillegg byr forestillingen på cosplayartist og slangemennesket Kelly Saabel som skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene, Kenya Boys med fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk, og Clown André besøker Norge for første gang.

(FOTO: Pressebilder/ Cirkus Arnardo)
 (FOTO: Pressebilde/ Cirkus Arnardo)

Sirkuset byr også på en stor flokk Siberian husky og samojedhunder, samt pinto-ponnier i frihetsdressur fremført av hestepedagog Yvonne Lübben.

De lokker også med fargerike såpebobler i megaformat, "dødshjul" i 10 meters høyde, temposjonglør, illusjonister og dristig flyakrobatikk i ringtrapez.

Sirkusdirektøren opplyser at det i år er 250 år siden det moderne sirkuset ble født, i England i 1768, og at dette blir markert over hele Europa.

- For dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig muskler i år, avslutter Arnardo.

(KILDE: Pressemelding)

 

Sist redigert fredag, 03 august 2018 14:50

ANNONSE

MysenPosten er en lokal nettavis, startet i 2010.

TIPS: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Siste nytt