Øyevitne får premiere 20. oktober

Henning (Odin Waage. t.v.) og Philip (Axel Gehrken Bøyum) i NRK Dramas thriller «Øyevitne». Henning (Odin Waage. t.v.) og Philip (Axel Gehrken Bøyum) i NRK Dramas thriller «Øyevitne». FOTO: Thomas Ekstrøm/NRK

Premieren på «Øyevitne» er satt til mandag 20. oktober på NRK1. Serien blir også hovedattraksjonen under Mysen Filmfestival fredag den samme uka.

Filmfestivalens Ellen Byng Strøm opplyser at det blir visning av de to første episodene, regissør- og skuespillerbesøk og glamorøs premierefest fredag 24. oktober.

Mye av serien er spilt inn i Mysen-området, og består av seks timeslange episoder.

Fra NRKs omtale:
«På en avsidesliggende brakke i skogen blir to 15 år gamle gutter øyevitner til et blodbad. Fire menn blir skutt og drept. De hemmelige følelsene de to guttene har for hverandre, og frykten for gjerningsmannen, gjør at ingen må få vite om det som har skjedd. Guttene lover hverandre å holde tett om det de har sett.

Høstens storekrimserie «Øyevitne» er en thriller om hvordan hverdagen i et lokalsamfunn trues av internasjonal og brutal kriminalitet.

Philip (Axel Gehrken Bøyum) og Henning (Odin Waage) blir fanget i en serie av farlige løgner når de inngår en pakt om ikke å fortelle noen om drapene de har vært vitne til.

Lensmannen i bygda er Philips fostermor, Helen Sikkeland (Anneke von der Lippe). Hennes rolle gjør at guttene kommer i en ekstra vanskelig klemme når de drepte blir funnet og etterforskningen starter.

Snart viser det seg at saken har forgreninger dypt inn i internasjonal kriminalitet, og at drapsmannen (Per Kjerstad) er ytterst profesjonell. De kriminelle miljøene truer vanlige folks liv. Så lenge øyevitnene er tause, forblir saken uoppklart. Men så forstår morderen at han er sett…»


RELATERT: TV-innspilling i Mysen

Sist redigert torsdag, 02 oktober 2014 15:45

ANNONSE

MysenPosten er en lokal nettavis, startet i 2010.

TIPS: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Siste nytt