Tone avlyser – Gabrielle stepper inn

Adrian Sellstrøm | 20. august 2011 kl. 14.43 20 aug 2011

Gabrielle kommer til Momarkedet fredag. (Foto: Universal Music)

Gabrielle som rir toppen av VG-lista med «Ring meg» stepper inn for Tone Damli på Momarkedet fredag.

Tone Damli har avlyst sin opptreden etter den tragiske fallskjermulykken onsdag kveld, hvor halvbroren til kjæresten Aksel Hennie omkom. Etter det vi kjenner til skal begravelsen finne sted fredag.

– Det er en tragisk hendelse og det er selvsagt forståelig at hun ikke kan komme. De har vår dypeste medfølelse, sier Morten Erlandsen i Momarkedet til MysenPosten.

Ny toppartist på rekordtid
Han forteller at de har kastet seg rundt og fått booket inn Gabrielle, som i flere uker har kapret toppen av VG-lista med låta «Ring meg».

– At vi har fått tak i Gabrielle, som er den hotteste for tiden, er jo fantastisk selv om det er under tragiske omstendigheter, sier Erlandsen.

26-åringen fra Bergen var med i X Factor i 2009, men har først kommet som et skudd de siste ukene. «Ring meg» har blitt en landeplage, og har allerede solgt til platina. Neste singel kommer i høst.

I forrige uke ble det kjent at Mo er sykemeldt og måtte avlyse sin opptreden, og at Alejandro Fuentes tar hans plass onsdag kveld.

Les også: Alejandro Fuentes erstatter Mo

Sist redigert fredag, 18 juli 2014 03:23

ANNONSE

MysenPosten er en lokal nettavis, startet i 2010.

TIPS: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Siste nytt